Stiu ca daca va critic eu pe voi si va zic cam cum sta treaba in viata voastra trista.. antitrust o sa ne stearga posturile etc. si nu s-a rezolvat nimic , asa ca mai bine sa corectam ignoranta asta si sa va lamuresc eu cum stau lucrurile
de fiecare data cand mai vad un bajet dasta care imi da mie dovada ca e nestiutor (sa nu zic alt termen jignitor) ..
ii explic frumos cum sta treaba
sc2-ul a ajuns sus de tot fratilor .. se face AUR si PARAI din sc2
toti jucatorii aia care ii vedeti voi pe streamuri si etc.
au case/masini/conturi pline .. din sc2
fara cea mai mica rea intentie , va sugerez sa cautati si voi pe internet , sa va interesati.. si sa aflati cam cum se traieste din sc2
20 de euro pentru o ora de sc2 e imens.. dar eu iau 25 , de ce ? pentru ca altii iau 300 .. e legea pietei .. .. sc2-ul a ajuns o distractie scumpa din care progamerii fac bani cu caruta
sper ca te-am lamurit , cere-ti scuze ca ai gresit
meh...cand esti mic...esti mic...(asta ca in reclama aia cu gagicile care aratau degetu' mic)
@duchess: daca vrei ajutor cu jocul, foarte general, poti intra pe canalul "romania" din joc...si sigur va sari cineva sa te ajute. Daca vrei ceva sfaturi mai pertinente de la jucatori romani buni/consacrati...go to DeathAngel sau ceva echipa, care pentru o suma relativ mica te pot ajuta
Sper ca stii engleza: http://www.starcraft2-vidcasts.ro/20...da-starcraft2/
In gold trebuie sa faci cumva sa nu joci 1 base si sa incerci sa te extinzi... macro>micro(usual)
Incearca sa faci 2 build orders care iti merg si iti plac... dupaia modificale putin...
daca vrei sa jucam xaxmepls#332