Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    90
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default Setari avansate STARCRAFT 2

    Am PC cu urmatoarea configuratie: AMD Athlon(tm) II X2 245 2,91GHz , 2GB RAM ,nVidia G-force 9400 GT 512 MB si rulez windows xp ; De curand am trecut de pe Medium settings pe low deaorece am vrut sa ma acomodez cu setarile pentru LAN-ul de la bucuresti ( la care ulterior nu m-am mai prezentat - din cauza unei restante... ). Faptul cel mai important este ca m-am obisnuit cu aceste setari in sensul ca mi se misca mult mai ok... adica la fel ca starcraft broodwar... poti face absolut orice fara pic de delay...
    Am revenit ulterior pe Medium settings si am observat ca mai ales la inceput imi frameaza putin.. si parca are si un mic delay fata de low settings atunci cand sunt foarte multe unitati pe harta.
    Am citit zilele trecute ceva pe Teamliquid referitor la setari avansate in fisierul Variables.txt . Sunt curios daca a umblat cineva acolo si a reusit sa obtina performante mai bune. Daca da , as dori si eu fisierul vostru Variables.TXT . Multumesc anticipat!

  2. #2
    Nabucodonosor's Avatar Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    38
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    eu am tot amd II x2 2.88,4gb ram..nvidia geforce 240 gt 1gb ddr5,pe win 7...joc la medium fara nici un fel de problema.doar la high face usoare figuri de la 3vs3 in sus
    Don't push me nigga, cuz I'm close to the edge and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head !

  3. #3
    Robert is offline >
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Arad
    Posts
    205
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    Ai aici cateva setari care le poti face in variables.txt

    http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/375107634

  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    90
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Robert View Post
    Ai aici cateva setari care le poti face in variables.txt

    http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/375107634
    Merci Robert

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    70
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    la procesor si la ram stai bine pt sc2, iti trebuie doar o placa mai buna, incearca un 4850 sau un gts 250... le gasesti in 300 de ron la sh

  6. #6
    Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    90
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Manimal_pro View Post
    la procesor si la ram stai bine pt sc2, iti trebuie doar o placa mai buna, incearca un 4850 sau un gts 250... le gasesti in 300 de ron la sh
    hmm...
    Pt medium trebuia sa mearga ok configuratia pe care o am... Eu totusi am impresia ca e de la HDD fiindca e dinala vechi de 80gb... ma gandesc ca alea pe sata au mai multe rotatii si isi fac treaba mult mai bine in jocuri precum sc2.

  7. #7
    Nabucodonosor's Avatar Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    38
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    Unu la mana sigur e si de la hdd..2 la mana ce sursa ai? 3 la mana...cooler la hdd tata dak nu poti sa ti iei unul mai nou..4 ce cache la procesor? Aaa cooler la hdd si dak ti iei unul nou ..
    Don't push me nigga, cuz I'm close to the edge and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head !

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    70
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    framerateul nu prea e afectat de hdd ... placa video e slabuta rau, gandeste-te ca totusi starcraft 2 e un joc shader 3.0

  9. #9
    Nabucodonosor's Avatar Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    38
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    eu nu stiu dak el e sigur ca e de la framerate..si placa video da....eu pe a mea am dat 4 mil de noua si se misk foarte ok. n am nici o problema...gforce gt240 ..cum am mai zis 1gb ddr3

    Inainte sa mi schimb sursa se misca patetic...conteaza si ea.Degeaba ti iei placa video de la 5 mil in sus dak tu stai cu sursa de 60 de lei.
    Don't push me nigga, cuz I'm close to the edge and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head !

  10. #10
    Robert is offline >
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Arad
    Posts
    205
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    Vorbesti prostii, si cu sursa de 60 ron merge...nabucodonosor poti sa ai si placa video cu 10 gb ddr900 daca ai 64 biti...cum a spus si manimal, de la hdd nu poate fii, poate fii si de la windows...de cand nu l-ai mai bagat ? xp-u se uzeaza repede.

    Mie personal nu-mi plac amd-urile....procesorul lucra la 2.91 sau asa zic ei ca e la 2.91 ? ca amd are obiceiu sa zica "amd xxx 9000 ghz" dar defapt lucra la 2000...

  11. #11
    Nabucodonosor's Avatar Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    38
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    acest X2 lucreaza la 2.88..cel putin al meu.am intrebat inainte sa l cumpar..si l am si urmarit....asa,tu mi zici mie ca o placa video performanta de la 5 mil in sus...o sa ti mearga pe o trompeta de sursa de 60 de lei? hai sa facem un pariu...iar eu cred ca 1gb cu 64...e o combinatie pe care n o s o gasesti pe piata check it out

    Precizez de la 5 mil in sus...1gb cu 64 bitz...sunt o groaza...dar ieftine si proaste.
    Don't push me nigga, cuz I'm close to the edge and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head !

  12. #12
    Robert is offline >
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Arad
    Posts
    205
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    sigur? check it out tu http://www.pcfun.ro/placi-video/gain...2-64-bit-hdmi/

    Ah da...si eu am placa video cu 4 mil si am o sursa de 58 lei si merge...ciudat...chiar am 100 fps in sc2 la medium...


    Edit: daca tot ai editat postul, ok...dar 1 gb cu 128 bit tot este(peste 5 mil) dar ai prins ideea generala...faptul ca nu conteaza doar ramii

    oricum compul lui ar trebuii sa ruleze destul de lejer sc2 pe medium...de aia eu cred ca si windowsu poate e praf.

  13. #13
    Nabucodonosor's Avatar Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bucuresti
    Posts
    38
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    mane tu ai citit? eu am specificat ...peste 5 mil nu gasesti 1gb cu 64 ce mi dai tu ....e de 2 mil? wtf? da ma , merge.normal ca merge.si mie mi mergea..dar nu merge la fel ca acum.Am un black moon de 200 ron...nu e acelasi lucru.sursele nu mai au doar functia clasica de alimentare

    Aa si dak e 512 cu ddr2... la fel..pauza
    Don't push me nigga, cuz I'm close to the edge and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head !

  14. #14
    N1troGen's Avatar En Taro Adun
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bucharest, Romania
    Posts
    572
    BattleTag
    Antitrust#510
    Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    1

    Default

    Eu zic să încetați cu offtopicul.
    Imagination is more important than knowledge.
    Knowledge is limited.
    Imagination encircles the world.

    My Rig

  15. #15
    gamihai's Avatar Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bucharest
    Posts
    11
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ok-hydra View Post
    Am PC cu urmatoarea configuratie: AMD Athlon(tm) II X2 245 2,91GHz , 2GB RAM ,nVidia G-force 9400 GT 512 MB si rulez windows xp ; De curand am trecut de pe Medium settings pe low deaorece am vrut sa ma acomodez cu setarile pentru LAN-ul de la bucuresti ( la care ulterior nu m-am mai prezentat - din cauza unei restante... ). Faptul cel mai important este ca m-am obisnuit cu aceste setari in sensul ca mi se misca mult mai ok... adica la fel ca starcraft broodwar... poti face absolut orice fara pic de delay...
    Am revenit ulterior pe Medium settings si am observat ca mai ales la inceput imi frameaza putin.. si parca are si un mic delay fata de low settings atunci cand sunt foarte multe unitati pe harta.
    Am citit zilele trecute ceva pe Teamliquid referitor la setari avansate in fisierul Variables.txt . Sunt curios daca a umblat cineva acolo si a reusit sa obtina performante mai bune. Daca da , as dori si eu fisierul vostru Variables.TXT . Multumesc anticipat!
    Raspuns de la cineva cu multi ani de experienta in IT ... deci :

    'Framarea' de la inceput e din cauza ca ai doar 2GB de Ram si inca se lucreaza cu cache-ul. HDD e mai incet si RAMul prea putin si trebuie un timp pentru optimizarea memoriei > FIX: Mai baga 1GB ram.
    Problemele cu delay-ul cand sunt multe unitati pe harta e dat de placa video extrem de slaba. Ca sa poti juca Medium cu pop cap reached iti trebuie minim 250GTS iar pe High de la 260GTX in sus.>FIX: placa video mai buna .
    Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts