+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 23 of 23
    Deleted Account
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Blog Entries
    27
    Dynasty is an unknown quantity at this point

Helionele sunt bune vs tot ce are zergul pana la hydre inclusiv in ceea ce priveste ground units, excluzand ultrariskul care e mult prea imba pentru helioane, desi cu hit & run (adica micro), cred ca poti bate un ultrarisk cu 4 helioane fara sa pierzi vreo unu (desi personal nu am incercat).
    @randel : Atackul tau nu mi se pare prea grozav pentru ca, daca iti pleaca la probe acel banshee, tu nu mai ai vision pe rampa si daca ataci, te bate rau de tot cu cativa marini din baza. In general cei care fac mech, fac marini in continuu si cand tu te duci cu compozitia pe care ai amintit-o, el ar trebui sa aiba minim 10 marinari cu care sa iti rupa capul.

Junior Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    RanDeL is an unknown quantity at this point

Ideea nu e ca armata ar fi foarte buna, dar nimeni nu se asteapta la asa ceva. La scout o sa vada doar fast gas si o sa creada mech. Testat : am plecat cu 6 marini 1 hellion si 1 banshee (banshee ajunge din urma armata cand deja esti la choke-ul inamicului dar nu ataci). Il prinzi cu marini 1 tank si tech la siege inca neterminat. Pierzi tot in lupta dar il lasi fara tanc, marini si cu ceva noroc omori 2-3 SCV sau omori macar SCV care face 2nd factory sau starport. Ideea e ca el nu o sa stie ce strategie folosesti. Castigi razboiul psihologic. Intre timp tu poti face orice in baza la tine.

Ideea e ca el nu o sa aiba armata sa faca push (de genu marini si tank + siege). Daca e fraier si la atac ridica factory si pierde si tech si isi intarzie si al doilea tanc. Daca face tanc + marauderi si doar 2-3 marini o duci si mai bine.

Strategia e buna undeva la gold sau un pic mai sus ca sa ai si macro nu doar micro.

Nabucodonosor's Avatar Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Nabucodonosor is an unknown quantity at this point

Foarte interesant ce zici tu aici marini..hellions si banshees...as an opener..
    Don't push me nigga, cuz I'm close to the edge and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head !

Junior Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    cataslin is an unknown quantity at this point

eu nu sunt in nici o liga am inceput sa joc de ieri(30.11.2011) dar am jucat vreo 5 TvT si am incercat in fiecare alte builduri daca le pot spune asa mmm sau mmm cu seige tank si altele dar am vazutca doar unu facut asa de mn nu a fost prea pregatit am inceput normal cu suplay depot la 9 cu rax la 12 si gas la 13 si orbital comand la 15 (pana aici aveam vreo 5 marini) am pus suplay depot apoi, am pus inca un rax (fara nmk pe ele)si am continuat productia de scv-uri si marini pana pe la 15-20 de marini si apoi am atacat cu relypoint-ul pe un marin a fost total ne pregatit
    vreau pareri despre cum am procedat

Member
    Tournaments Joined
    3
    Tournaments Won
    0
    Ast3rics is an unknown quantity at this point

Eu sunt protoss player, dar ma gandesc ca ar fi bine sa uploadezi si replay-ul daca vrei niste sfaturi despre cum ai procedat. :-)

ShadE's Avatar Senior Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    ShadE is an unknown quantity at this point

Nu-i nevoie de replay, a procedat perfect pt. a ajunge în Diamond sau măcar Platinum (/jk).
    Live in your world, get pwned in mine!

Junior Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    cnaboby is an unknown quantity at this point

Salut,.as vrea sa va intreb un build de tvt,.un opening build,.fiindca nu prea am strategi in asemenea meciuri.defapt as vrea niste sfaturi pt tvt,cum sa incep si in ce sa tranzitionez dupa....

Junior Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    nucLeaR is an unknown quantity at this point

Eu in TvT incep cu 1-1-1, si atac cu marinii pe care-i am cand faci 2-3 vikingi si 2 tancuri (ataci la 2 tancuri + ce unitati ai). In momentul ala iei expand.
    Iti recomand sa dai si un scan sau eventual sa faci opening cu un reaper sa scoutezi pe la min 5-5:30 dupa basnhee opening. Faptul ca ai viking, ii omori bansheeul imediat, dar trebuie sa salvezi de scanuri daca face cloak.

Tags for this Thread