| -
Junior Member
leagues&ladders bug?
Am jucat 20 meciuri dintre care am peirdut numai 2, problema este ca imi da numai 4 puncte la fiecare meci castigat cel mai mult am avut 6 dar foarte rar si cand pierd imi ia -20 de puncte.
Este un bug sau de ce primesc asa putine puncte? -
Member
Pentru ca cel mai probabil tu esti intotdeauna Favored. Daca tu esti favored intr-un meci, in cazul in care castigi primesti 2-9 puncte, iar in cazul in care pierzi ti se scad 18-24 puncte. Asa functioneaza sistemul, e perfect normal. Continua sa bati iar la un moment dat o sa inceapa sa te dea cu oameni cu care sa fii Teams Even sau chiar sa fie ei Slightly Favored.
-
Junior Member
Am inteles acum. Ms de raspuns! -
Junior Member
la mine e invers pic doar cu favored .... dar si scorul vorbeste 20-24 sau ceva de genu .......dar merita .. scade cate 4-7 dar iau cate 18-24 xD
-
Junior Member
Numai cu favored am picat si eu dupa vreo 6-7 partide jucate acum saptamani bune.M-am speriat la inceput , dar a fost ok deoarece am castigat majoritatea & astfel am promovat mai repede din bronze in plat, unde am avut parte numai de teams even ori slightly favored, de-o parte ori de alta.
Bine, asta in sezonul I .In sezonul II, n-am jucat nici macar calificarile pt. 1v1/2v2.
-
Member
personal nu cred ca e vorba de un bug. Si eu patesc chestia asta sa joc intr-o zi 4-5 meciuri si la toate sa am adversari favoured. Cred ca se datoreaza faptului ca joc team ladder si automat, datoritat "randomizarii" echipelor, la care se adauga jocul impotriva echipelor fixe care nu joaca mereu in aceeasi componenta si fac mereu placementuri etc...