| -
Junior Member
Starcraft II HD commentary de catre un roman =)
Salut tuturor, n-am stiut exact in ce sectie sa postez anuntul acesta insa doresc sa va anunt ca de ceva vreme am inceput sa shoutcast meciuri de starcraft II, in general high skill level, si le uploadez in mod regulat pe noul meu canal youtube. Pentru multi dintre voi nu e ceva nou, si deja ii cunoasteti pe hdstarcraft/huskystarcraft sau day9 si va uitati in mod regulat la comentariile lor, dar n-am vazut nici un roman cu o asemenea initiativa asa ca m-am gandit, de ce nu?
Comentariul este in engleza si il puteti gasi la http://www.youtube.com/user/ExoStarcraft
sunt sigur ca pentru majoritatea celor care joaca starcraft engleza nu esste o problema. Oricum, canalul este nou, l-am deschis acum cateva zile si voi uploada acolo in mod regulat videoclipuri cu inregistrari dupa jocuri interesante, entertaining dar si din care multi dintre voi puteti invata multe lucruri, mai ales cei de nivel platinum si mai jos.
In orice caz, am nevoie mare de subscriberi pentru ca youtube DE-ABIA imi gaseste clipurile chiar daca dai search, lol... si lucrurile stau cam aiurea din punctul acesta de vedere =DDD . In orice caz sper sa va placa, si daca este asa, dati un subscribe si sustineti-va (cred ?) singurul roman care se ocupa cu asa ceva in momentul de fata. Videoclipurile vor fi uploadate in dormat HD atat in rezolutie 720 cat si 1080, insa le puteti vizioana si in rezolutii mai mici in caz ca PC-ul sau conexiunea nu va permite.
Astept feedback in comentariile de pe canal, daca aveti sugestii sau reclamatii nu este nici o problema, vreau sa aud ce au toti de spus. Inca ceva, daca aflati de jocuri foarte interesante de cast si aveti un replay, sau informatii despre un replay, dati un e-mail la exoreplays@gmail.com si daca merita, si e ceva ce merita, nu o sa ezit sa-i fac un cast =).
Va astept pe toti pe canal si sper sa va placa ceea ce vedeti acolo.
P.S, sunt un jucator in diamond atat la 1v1 si 2v2, nu am comentat meciuri pana acum, insa engleza mea este foarte fluenta si avansata iar cunostinte despre starcraft am mai mult decat destule pentru a comenta meciuri de nivel inalt asa ca nu ezitati sa treceti pe la canalul meu, subscribe si reveniti frecvent pentru alte clipuri noi uploadate.
Merci anticipat pentru sprijin,
Exo
Last edited by ExoStarcraft; 27.09.2010 at 04:22.
-
Deleted Account
E frumos ceea ce faci tu, dar eu ti-as recomanda sa castezi in limba romana. Casturi ale romanilor facute fie in engleza (decemvre) fie in totala bataie de joc (trandafiru' galben) avem destule.
Niste casturi de calitate in limba romana ar fi ceva fain. -
Administrator
-
Member
Nu trebuie sa faci 3 topicuri...intr-adevar engleza este buna dar mi greu sa cred ca o sa scoti ceva banuti pentru ca deja e destul de greu sa te lansezi pe aceasta "piata"
-
Deleted Account
Desi e incredibil, unii oameni fac unele chestii si din placere, fara a cauta sa scoata din activitatea lor, chestii materiale. -
Member
-
Deleted Account
Cu siguranta as incerca sa strang fonduri, dar nu pentru uz personal, ci pentru reinvestitii in proiecte similare sau chiar facilitati noi la proiectul in desfasurare. -
Member
Ascult acum, foarte bun so far, keep up the good work -
Junior Member
E ok.. cred totusi ca ar trebui sa folosesti mai mult tab de constructii (unitcountingstation) si ceva mai mult entuziasm ).
Bafta .
-
Senior Member
Mai cu PUTERE !!!!. simt ca adormi pe tastatura. mai cu FORTA amice... -
Junior Member
Adorm pe tastatura pentru ca sunt foarte ocupat si nu am timp, si de regula fac casturile dupa ora 1/2 noaptea, asa ca sunt destul de obosit. Sunt cat de cat analitic in ceea ce priveste jocul, iar in ceea ce priveste comentariul in romana, nu doresc sa fac acest lucru pentru ca nu vreau sa dedic acest canal doar romanilor, dupa cum bine vedeti exista atatea canale de comentarii pe internet, si cele mai populare nu sunt dedicate doar locuitorilor ce vorbesc o anumita limba =). Engleza mea este cu mult peste ceea ce cred ca ati vazut voi de la alti romani cu o engleza "batuta si chinuita". Sunt olimpic pe tara la engleza si nu am facut engleza in generala, doar in liceu, iar in general cand vine vorba de gaming am avut un guild de world of warcraft cativa ani si majoritatea credeau ca sunt un vorbitor nativ de engleza asa ca, eu zic ca veti putea suporta =). Iar da, voi incerca sa fiu "mai cu viata" dar cand esti obosit, cateodata parca nu-ti vine , si e e mai greu... =D
Lasand asta deoparte , voi raspunde la o intrebare adresata cred ca in alt thread (?), am 24 ani si sunt din Bucuresti.
Va astept pe toti pe canal, dati SUBSCRIBE, este FOARTE IMPORTANT, pentru ca acest canal sa apara in searchurile youtube datorita algoritmului de search. Voi updata frecvent canalul, sper sa fie pe placul la cat mai multi dintre voi =)
Cu stima, Exo
-
Administrator
Baga tare si cu putere , eu unul sunt super multumit de canalul tau si crede-ma ca urmaresc foarte multe replay-uri de SC2 pe youtube asa ca stiu oarecum despre ce vorbesc .
-
Junior Member
 Originally Posted by soulwise Baga tare si cu putere  , eu unul sunt super multumit de canalul tau si crede-ma ca urmaresc foarte multe replay-uri de SC2 pe youtube asa ca stiu oarecum despre ce vorbesc . Merci pentru aprecieri, peste vreo ora o sa uploadez doua jocuri INSANE, huk vs qxc din zotac cup si bratok vs darkforce din finala go4sc2 de duminica asa ca dati cu ochiu pe acolo, si SUBSCRIBE, e important, un click si va ajuteti un compatriot sa fie gasit maiusor prin searchurile youtube, care au un algoritm infect btw ><
-
Junior Member
gj exo, dar promoveaza-ti canalul AFARA (gen TL forum), nu ai views deloc si nu vin din aer -
Deleted Account
Pe TL in general se pun streamuri live.
@EXO : As avea sa iti propun o colaborare, care zic eu, ar fi destul de buna atat pentru mine cat si pentru tine.
Lasa-mi un mail de contact prin pm ca sa iti scriu un mail in care sa iti explic despre ce e vorba pentru ca sunt multe de zis. Similar Threads -
By ExoStarcraft in forum Cafenea
Replies: 3
Last Post: 03.10.2010, 02:07