| -
Member
A fi prea increzator si rezultatele “surpiza”... balance whine
Se intampla cateodata, CATEODATA ca tu, jucator bun high ranked cu aspiratii catre grandmaster, sa dai de un prieten low ranked(low master sau ceva mai mic) intr-o cupa si te bate...Sa il intelegem oare pe idra care ii vine sa isi rupa tastatura cand il bate un jucator mai slab? Uh...nu stiu, pentru tine talentatule poate sa fie ceva incredibil de enervant, de nesuportat si de trist... De ce ajuta sa nu fii prea increzator in sc2? oGsMC...Prima speranta protoss venita ... din gsl joaca PATETIC, doamne ca juca mereu riscant si aiurea(vad 2 marini pe rampa, hmm nu poate fi 2 rax, EXPAND !) dar acum isi ia bataie de la oricine...Ne asteptam mult mai mult de la el, si de asta zicem ca o semifinala in iem NU e suficient, a castiga cateva meciuri la ipl nu e suficient ... tu trebuie sa castigi tot mother******ule, doar esti oGsMC ... Alt exemplu as fi eu, eu pierzand la un zerg diamond(care mi-a facut bling bust la un 3 gate expand de al meu):Bagamias ^^^ in ^^^ lu ^^^ ca te ^^^ ^^^ ce esti nub ^^^ NUB^^^ NUB NUB NUB Eu pierzand la random scrubs: toate cele de mai sus... ST_Rainbow pierzand vs mine : gg wp Marine king prime pierzand la ipl in fata lui VPChance: gg, you are better than me ! De ce e complet nefolositoare atitudinea asta de **** NERVI WTF?Pentru ca dupa cateva ore de inchis compul si uitat la televizor, uiti de meci, nu iti mai pasa de ce s-a intamplat vii si bagi niste ladder/ te uiti la niste voduri si te gandesti cu un zambet pe buze la meciul ala in care ai jucat ATAT de prost sau ai fost ATAT de outplayed incat te-a batut un nub(fata de tine)… Pe de alta parte avem alt lucru care se poate intampla… pierzi un meci in fata cuiva in care stii ca ai facut o greseala gigantica, stii ca nu a avut nici un sens ce ai facut si de asta ai pierdut, devii trist si nu te mai gandesti deloc la acel lucru, foarte rau ma talentatule, tu care esti tu talentat trebuie sa inveti din greselile tale, nu e vorba de nervi sau altceva aici doar sa deschizi replayul ala, sa bagi in cap si sa treci mai departe....(pe tema asta, eu care nu am experienta vs 2gate proxy mi-am luat o mama de bataie de la cineva[stf ovix <3] care stia ca nu pot bate asta....) de atunci am invatat sa fiu chesse proof in pvp.. holy shit! Problema de practice partner aici in romania Va dati seama, ca un practice partner e foarte important la un nivel de master+, pe langa ladder, unde te pregatesti pentru orice, in practice inveti sa joci impotriva unui anumit still sau exersezi anumite builduri, un practice partner intr-o comunitate restransa poate sa devina ceva foarte foarte ciudat...Tu gandesti ca el face aia, dar in acelasi timp stii ca el stie ca tu stii ca el poate face aia si defapt face altceva asa ca te gandesti tu ca el stie ca tu stii ca el stie si reactionezi la acel altceva, foarte prost pentru ca te-ai gandit asa mult incat el te-a batut cu primul lucru...De acum sa incepi sa intrebi jucatorii de pe ladder sa te bage la friends si sa te antrenezi cu ei la customuri ca altfel nu se poate frate...fiecare meci din romania ar fi: stiu ca face 3 hatch inainte de pool asa ca fac 3 comand center inainte de baracks Where dafuq is zaqwer? Zaqwer, owning the nubs up... in dota... De ce zaqwer nu ar reusi sa ajunga departe in sc2 cu mentalitatea lui?Pai e clar ca o mentalitate de genul fiecare loss este din cauza ca nu se poate face nimic impotriva la X nu te ajuta deloc...Pana la urma este multa lume acolo care nu poate face fata faptului ca te depaseste metagameul( nu neaparat zaqwer, el a fost mentionat mai mult pentru ca e UN BOSS DE BOSS care joaca dota acum...)chiar doare cand vezi ca nimeni de la rasa ta nu se descurca, chiar doare sa vezi ca toate acele comentarii ca cutare era complet overpowered erau stupide, iti dai seama de multe lucruri in timp ce downloadezi replayurile cuiva de pe sc2rep ca sa inveti cum se joaca iar rasa ta, pentru ca deodata nu iti mai merge cu vechile builduri, fie ele allinuri fie ele builduri de macro sau timing pushurile, trebuie doar sa crezi!! Ca se poate !zerg qq au reusit sa le aduca niste jucatorii care aveau jumate de creier sa nu faca roach hydra corruptor cand p are 200.200 cu collosi blink stalker si sentryuri, ar fi aceeasi situatie cu 200.200 zerglingi vs 200,200 collosi, pur si simplu NU MERGE FRATE oricat ai incerca, asa ca vedem infestor broodlord, infestor roach, mute , roach hydra midgame cu dropuri si atacuri peste tot, ultralisti si alte tampenii^^...Acum dupa ce protosu era in cea mai de rahat pozitie in starcraft de cand a aparut sc2, a aparut kiwikaki si elfi cu o idee veche intr-un joc nou...O mica poveste, protoss forge fast expand era mereu ceva “Foarte puternic” dar la modul cum se juca acest forge expand( expand> void ray, expand> 7 gate, expand>2 collosi timing push, expand > DT) toate aceste builduri, erau foarte bune vs 2 base zerg care isi satura bazele iar apoi isi lua a 3 a(stilul vechi de zvp) dar erau cam slabe cand zergu isi lua a 3 a foarte repede si cu timpul z a invatat sa apere orice timing push din 2 baze, si sa faca max in minutu 12 cu 70 de drone tech si inca 3 hatch in contructie pvz ul nu parea ca merge foarte bine, apare huk cu 5 gate intr-o a 3 a baza, a fost descoperit si buildul asta,dar aici apare kiwikaki(nu ma intelegeti gresit, europe for eva, dar pe kiwi l-am vazut ca face asta primul) el fiind genul de pvz er care facea mult forge expand, a luat buildu din starcraft brood war cu un timing de zeloti si +1 care forta spine crawlere si unitati din partea zergului care isi lua cateodata 3 baze inainte de pool, ca sa vezi buildul merge foarte bine in starcraft 2 si poate tranzitiona in cam orice fel de build, elfi a inceput si el sa il foloseasca, impreuna cu noul warp prism EXISTA SPERANTA!!!Ca sa vezi si protosu incepe sa invete alt pvz acum, asa cum au facut-o zergii si nimeni nu a renuntat la starcraft in timpul asta...(zaqwer) De ce nu are sens sa discuti despre balance? Day9: faptul ca in scbw a durat 10 ani sa se balanseze jocul, inseamna ca nu o sa imi pese de balance deocamdata in sc2... Pana la urma, **** day 9, nu e cine stie ce, dar are dreptate ce sa zici ^_^, discutii de genul “nu ai frate ce sa ii faci unui toss de 200.200, nu ai cum” cand ai pierdut de 30 de ori toata armata nu au rost, mai bine discuti de desenele de pe cartoon network ca macar alea sunt amuzante... Eh, cam asta a fost, o mica chestie pe care am sa o recitesc de fiecare data cand am nervi sau cand sunt stupid.Greseli gramaticale? Ohoho si cate sunt !!bine ca nu imi pasa de ele , daca vreti sa citiesti ceva mai deosebit probabil ca nu iti pasa de micile greseli ^^... -
Junior Member
Well said, am sa-l citesc si eu cand 'accidental' imi iau bataie!
-
Member
Eu nu inteleg un lucru. De ce toata lumea zice ca P e overpowered cand de fapt, Protosii au cele mai praf rezultate in competitiile cu greutate.
Ei zic ca P cu 200/200 bat tot dar uita de faptul ca 200/200 de la P e mai scump ca resurse decat orice 200/200 de la T sau Z. In plus, P plateste cel mai scump greselile pe care le face in joc. Un terran se umple de mech cu bio, si nu il mai bate nici Dumnezeu. Zergul face combinatie mixta de roach, blings,hydre, infestori si coruptori cu care isi poate bate joc de armata protoss-ului cu costuri in resurse mult mai reduse.
-
Member
nu discuta despre balance aici, nu are rost asa cum am zis, si apropo terran mech 200.200 e cel mai greu de facut si cel mai costisitor )
-
Junior Member
Treaba asta cu enervatul cred ca este valabila la orice nivel. Eu, de exemplu, in Bronze, de multe ori cand fac un rush de zerlingi, nu 6-pool sau cheese, rush normal, primesc tot felul de insulte, de genul "noob" sau "idiot". Moment in care raspund "well, ofc i am noob, we play in bronze league, don't we?". La fel de suparati sunt si cand vad banelingsi la terran in baza, aceeasi reactie, noob, idiot, etc. Pai daca vezi baneling nest la mine in baza (mai mereu il construiesc langa hatchery, stiu ca jucatorii "pro" il ascund, dar nu e cazul la mine) de ce nu reactionezi in concordanta, 2 tancuri si se rezolva problema. A, ca nu ai scoutat, vina ta...
Ei bine, cand taberele se schimba si sunt eu ala care mi-o iau peste bot de la un rush, scriu "gg, wp". Ei bine, din scurta perioada in care m-am jucat starcraft, mi-am dat seama ca nu exista noroc si ghinion. Orice strategie poate fi combatuta. Asa ca greseala e in spatele tastaturii. Eu sunt de vina cand pierd.
Este normal, e frustrant cand pierd aiurea si ma simt aiurea. Simt un gol in stomac si ma intreb "de ce naiba am pierdut? doar am facut toate asa cum ar fi trebuit...". Ei bine, ma uit la replay si imi dau seama ca nu este chiar asa. Vad ca am momente multe in care nu construiesc SCV-uri, cu toate ca mineralele sunt departe de a fi saturate, imi pozitionez aiurea unitatile, ajung la sume astronomice de minerale necheltuite, etc.
In orice caz, sun constient ca majoritatea de pe forum sunt mult peste nivelul meu, insa, cred ca frustrarea se manifesta mult mai mult in Bronze sau Silver. Nu de alta, dar abia am inceput sa jucam si ajungem sa avem serii de 5-6 jocuri pierdute consecutive, de ne vine sa dam uninstall. De asemenea, ne-am uitat la day9 si pe teamliquid si ne gandim "a, gata, stiu cum trebuie sa joc", insa, de cele mai multe ori, suntem mult sub nivel. Pur si simplu nici nu avem dexteritatea necesara, combatem defectuos strategiile, etc.
-
Member
-
Member
am si uitat de topicul asta lols...
Deathangel please... bo 11 intre noi sa vedem who is who -
Member
inscrie-te in pgl si joci cu mine, daca ma bati si/sau bati pe restu.. faci si bani frumosi