| -
Member
Mor de curiozitate
Mor de curiozitate ,cum e viatza printre cei cu ochii mici ,care cred ca doar din productia de memorii fac banii cit tot pib-ul romanesc ,sper ca o sa ne pui povestea varianta nr 2 in curind !ps fa o copie in fisier txt la poveste sa nu mai ai probleme !Bafta peste o ora in meciul cu Clash.Mook o sa-ti tiu pumnii pe streamul competitiei!Salut si Buna -dimineata in o ora e 7 dimineata in Seul!O zii buna!
Round 1:
TSL.Ragnarok vs. EG.Puma
TSL.Shine vs. TSL.Hyun
SlayerS.Rung vs. NsHS.Sting
Liquid`Jinro vs. :T aLive
Clash.Mook vs. eSahara.Deathangel
-
Member
Se mai aude ceva de blog? Chiar sunt si eu curios cum e in Coreea, cum traiesc acesti "supergosus" care ne uimesc in GSL
De asemenea, mai multe VOD pe stream ar fi interesante
Hass

Manners & Integrity over individual skills.
Starcraft fan & member of the community since 1998 - CoRaDi ftw
Devoted follower of the ONE TRUE EMPEROR, Slayers_Boxer -
Member
ca animalele traiesc 
zilele astea tre sa fac stream , oricum peste putin timp ma mut in casa ogs ca razer sponsorizeaza acuma esahara si ogs asa ca se face parteneriat si intre esahara si ogs
ma rog.. aici in casa.. gosii sunt : sleep , e cam top 30 gm , recent s-a joinat la checksix , ismentalist , care e gen top 50 si galaxymvp sau soulmanfou care e si el cam top50gm .. cu galaxymvp asta am tras niste meciuri tari de sc1 , in sc1 joaca terran .. in sc2 zerg
ce sa zic.. oamenii dorm, joaca , dorm , mananca anapoda sau cel putin asa mi se pare mie ..
astept dupa aia de pe tl.net sa-mi faca streamu featured.. ma tin in asteptare.. nu am ce face , nu primesc nici un raspuns etc. , mi-e sila sa fac stream pt putini oameni
daca fac.. sa fac serios cu featured pe tl.net si chat si totu frumos , sa fie caterinca 
in corea in rest nu stiu cum e , ca nu prea ies pe afara mai mult decat pana la magazin, miercurea asta o sa ies la un tur de seul cu un korean de pe tl.net cu care am mai iesit la o bere acuma vreo 2 sapt.
nimic interesant in rest , doar sc2
-
Member
Lasa dracu plimbarile...baga mare sa te vedem cu cupa aia pe care scrie code s in mana -
Member
Deathangel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GOGOGOGOGOGOGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WINWINWINWIN!!!
ALL ALL ALL!!!
-
Member
-
Member
Seul are 24.5 milioane de locuitori, fiind a doua cea mai mare zonă metropolitană din lume, vezi sa le dai buna ziua la toti pe strada!PS sper ca stii sa te reintorci la pro hausul tau in aglomeratia aia !Bafta si asteptind streamul promis o sa trebuiasca sa ne barberim si noi ca ne-au crescut barbile!Distractie placuta!