| -
Member
Turneu ESL Romania SC2 Opening Cup Quali #2
Pe scurt,
Sistem double bracket, BO3, meciurile se joaca in timpul saptamanii seara cate 2 pe zi. Primii 4 din cele 4 cupe de calificari (open qualifiers) vor participa la finala cu premii (mouse, pad, tricouri detalii in link). Prima cupa e on-going, primul spot din cele 4 este adjudecat de KingAssassin, ramanand ca Nightend, DeathAngel, Spook, Decemvre si cu mine sa ne batem pentru celelalte 3. Cei 4 calificati nu vor putea participa si la cupele de calificari urmatoare, acest lucru fiind valabil si pentru jucatorii editiei 2, 3 etc. scopul fiind sa se adune cei 16 jucatori pentru participarea la finala cu premii.
Link: http://www.esl.eu/ro/sc2/news/131985...g-Cup-Quali-2/
Pentru nelamuriri and stuff cautati adminii pe #esl.ro (sirneo, asroma, kaylon si altii) sau postati aici si daca stiu cum sa va ajut va raspund.
-
Member
Se fac inscrieri? Nu vad nimic, decat de cup 1.
-
Member
Pai dai de scroll in jos si te duci pe " Click pentru inscriere!" iti faci cont si completezi ce mai iti cere acolo (gameaccount, forma de contact) etc
-
Member
m-am inscris si eu astept sa inceapa si sa jucam
-
Member
Cam pe cand se va face bracketul ?
Last edited by Robert; 15.08.2010 at 18:07.
-
Member
Da scuze, eram foarte adormit si chiar nu vedeam unde e aia cu inscriere. Oricum o pierd din primul meci cum am facut si in zotac cup.
-
Member
 Originally Posted by Robert Cam pe cand se va face bracketul ? Maine seara se vor juca primele 2 runde deci probabil maine pe la pranz o sa apara si bracketul.  Originally Posted by DiarM Da scuze, eram foarte adormit si chiar nu vedeam unde e aia cu inscriere. Oricum o pierd din primul meci cum am facut si in zotac cup. E best of 3 si cu looser bracket deci o sa joci cel putin 4 meciuri : )
-
Member
Mai am cateva intrebari...nu prea sunt obisnuit si nici nu prea gasesc informatii exacte:
1. Daca e 1-1 care e harta decisiva?
2. acolo scrie ca runda 1 incepe la 19:00 si runda 2 la 20:00, ora romaniei ? ca pe site la esl formatul e CEST care e cu o ora in urma fata de noi.
3. Cand am sa joc meciu la ora stabilita...trebuie sa selectez acolo jos la site la esl "start match" sau ceva mai special ? si este neaparat ca meciurile sa se joace la acele ore? ;p
Multumesc anticipat
-
Member
1. In mod normal, odata cu bracketul trebuiau generate si hartile si iti scria in match link care era prima harta pentru runda respectiva iar dupa meciul acela urma looser's choice. Este posibil ori sa fie un bug ori sa nu fii dat adminii start la turneu ci doar sa pregenereze bracketul. In cel mai rau caz te intelegi cu adversarul.
2. In coltul din dreapta sus iti arata si esl time care este CEST, daca dai click pe el iti apare o interfata cu timezones si-ti modifici acolo. Prima runda e la 20:00 ora noastra.
3. Nu trebuie dat start match nimic doar meciul sa fie "open" ca status. Tu doar trebuie sa:
-uploadezi replayurile la Upload screenshots and demos/Uploadeaza screenshot-uri si demo-uri si un comment cu rezultatul in caz ca castigi si sa bagi datele corect la Enter result/Introdu rezultatul;
-daca adversarul intarzie sau nu dai de el sa postezi un comment la match. Adminii se uita la ora cand ai postat si daca adversarul nu a raspuns si nu are cum sa dovedeasca ca a fost la ora aia vei primii free win.
-daca pierzi sa confirmi rezultatul odata pus de adversar iar daca acesta nu o face folosin din interfata siteuril postezi un match comment cu: exemplu "Am pierdut 1-2" si eventual cu hartile, asta ca sa scutesti adminii de vazut replayuri.
Cat despre jucat obligatoriu la ora aia, cam alea ar fi orele uneori sunt mici intarzieri, ideea e sa nu trageti un bracket intreg in spate prin faptul ca nu a-ti jucat si/sau a-ti amanat. Daca de exemplu postati amandoi ca amanati meciul pentru maine de dimineata/pranz iar marti la ora 20:00 cand incepe runda 3/4 meciul dintre voi a fost jucat iar rezultatul si replayul pus nu ar trebui sa fie probleme deoarece nu sta nimeni dupa voi in situatia de fata.
-
Member
Pe mine m-au bagat in braket, dar inca nu am adversar. Cred ca au zis aia: "asta oricum pierde chiar daca joaca singur" si asa e! -
Member
Turneul se tine in fiecare saptamana ?
-
Member
Pai nu s-au inscris destui..ai picat cu bye si o sa joci cu mine daca castig ;d ma gandesc ca bracketu e generat de un soft.
Thx Gerila si glhf tuturor.
-
Member
-
Deleted Account
Bye e un fel de profil universal care apare peste tot pe site-ul ESL(ca un bot). Probabil victoria in fata lui se face cand nu ai adversar in runda 1 si incepi sa joci abia din runda 2. -
Member
eu am picat cu un baiat pe nume CrS. il stie cineva, e bun? Similar Threads -
By Bal Marius in forum Evenimente
Replies: 48
Last Post: 21.02.2012, 07:12 -
By Seryen in forum Evenimente
Replies: 10
Last Post: 29.08.2010, 15:20