+ Reply to Thread
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 121 to 135 of 153
    ShadE's Avatar Senior Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    ShadE is an unknown quantity at this point

Tassadar are <700 puncte ?
    Live in your world, get pwned in mine!

Deleted Account
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Blog Entries
    27
    Dynasty is an unknown quantity at this point

Quote Originally Posted by DeathAngel View Post
    anubis iarasi da dovada de greutate in intelegere

in korea exista si licenta de progamer , sunt unii vechi care s-au lasat de starcraft si au licenta aia .. nivelul lor este undeva pe la C acuma (acuma 8 ani erau top 20 pe lume.. dar nivelul jocului a crescut)

ei , acei jucatori pot profesa gamingul , in schimb un white-ra sau altu , f bun , care e A , dar nu are acea licenta , prin lege nu poate profesa , iar pentru asta , exista o organizatie de gaming care ii ofera o licenta / sau / participa la un turneu courage unde bate o groaza de koreeni si castigatorul turneului obtine o licenta (multi progameri nu reusesc sa castige un astfel de turneu , nivelul fiind exagerat de ridicat)

ideea e de marketing , poti sa fi oricat de bun , daca nu stie lumea de tine , gg
    daca stiti echipe ce cauta zergi buni , dati-le replayuri cu mine etc. aratati-le ce pot , sunt sigur ca eu sunt mult mai bun decat majoritatea zergilor din europa cel putin

Thx everyone for support
    Andrei, nu e vorba de greutate in intelegere. Licenta aia de progamer in coreea, e valabila doar la evenimentele organizate de KESPA. Daca aia de la GOMTV, fac competitie cu premii and stuff, cum e GSL, acea licenta de progamer nu face nici cat negrul sub unghie.

Asa numita licenta de progamer este asemanatoare ESL Player Card-ului pe care il avem noi in Europa.
    Daca e eveniment ESL offline in Germania, cu acel player card ai oarece beneficii. Daca e concurs offline facut de exemplu de Gosugamers, player card-ul nu e bun nici pentru gramele in plus in portofel.

Cat despre faza cu "daca nu te stie lumea, esti gg".
    Sa te afle lumea e foarte simplu, chiar joaca de copii.
    Uite la Noise de exemplu. Pana la calificarile la IEM de anul asta, pe noise nu il stiau nici vecinii (No offence Noise, incerc doar sa explic ceva exemplificand). Dupa ce l-a taiat pe Silviu in BO3-ul de la calificarile IEM cu 10 insi in joc si alta serie de spectatori de pe stream, il stie toata tara.
    Pune tu mana si taie cativa jucatori cunoscuti si punele pe gg.net sau alte site-uri de gen care au sectiune de replays, si ai sa vezi ca o sa iti bata cineva la usa mai devreme sau mai tarziu, cerandu-ti sa joci pt ei.
    Faptul ca l-ai taiat pe Orly sau TLO, il stiu doar eu, tu si inca o mana de oameni oarecare de pe net. Da, cu totii suntem niste nimeni in afara tarii noastre si faptul ca am vazut eu, x,y si z ca ai taiat pe unu grav, nu face nici cat scrumul de la o tigara. Pune mana si agitate cu replayuri pe net etc. Daca stai si postezi pe forumuri cu maxim 50 de membri activi, rugaminti la X si Y sa te promoveze, nu o sa te ajute cu nimic.
    De exemplu tu vii la noi si ne zici "Promovati-ma!". Cum as putea eu sa te promovez? Nu vin la mine sau la cei de pe forum MTW-ul, SK-ul, TL-ul, mousesports, mym sau fnatic ca sa ne intrebe daca "avem recomandari".
    Profita si tu de relatiile pe care le ai gen Tarson si cine mai ziceai tu ca ai jucat si i-ai taiat si da "din coate" pentru tine.
    Silviu crezi ca s-a ajuns cunoscut in toata europa si "mananca" din aceeasi farfurie cu DeMusliM,Grubby si altii, pentru ca a facut posturi pe scii.ro sau sc.ro? Nu frate, el s-a agitat pentru el si personal, il admir pentru asta.Omul e un luptator.
    Cand am fost la pcgarage la lansarea sc2, pe la 7 si un pic deja vroiai sa pleci ca sa prinzi trenul de seara si eu te-am stresat la cap, ai ramas si drept urmare ai castigat concursul.
    Eu sau ceilalti de aici, tot ce putem face pentru tine, e sa te stresam la cap, ca doar asa se pare ca dai randament.

Arhaeus's Avatar Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Arhaeus is an unknown quantity at this point

Tassadar e in platinum la 1v1.
    DeathAngel noi te sprijinim cum putem. Ar fi bine daca ai reusi sa intri intr-o echipa buna, sa fi al doilea jocator pro cu acte de la noi.

Cronos's Avatar Member
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Cronos is an unknown quantity at this point

Din cate stiu eu NightEnd(silviu ? ) a fost initial un no name care a fost descoperit de un site tot asa ca asta, cu o mica comunitate de WC3 players. Si dupa ce a castigat cateva concursuri locale, a fost promovat de comunitate, si fiecare a ajutat cum poate. Totul e pana ce dai de primul team, sau contract serios.

Off-topic: Dinasty, tu de ce ai SK tag ?

Member
    Tournaments Joined
    8
    Tournaments Won
    4
    DeathAngel is an unknown quantity at this point

frate , am fost si in semifinalele craftcup , am castigat si un esl , acuma sunt calificat si la iem ca sa reprezint romania , creca sunt cel mai jmeker roman din sc2 la ora actuala , dar toti ma iau la misto , ca-mi dau 5 euro pe victorie , ca tre sa castig sub 200 de euro , ca la 200 il ia pe sarens , ca sunt roman si oricum sunt sarac , ca ar trebui sa ma multumesc si cu mai putin..

de-asta zic , oferte am , ca rup capu , dar inca nu stiu bine piata si cum se invart treburile si toata lumea din cate vad eu , incearca sa te fraiereasca , sa te duca cu zaharelu , altii sunt in 2 clanuri , iau bani si de aici si de acolo , altii iau banii o luna de la un clan si le dau papucii , sunt o groaza de jmekerii si in universul asta starcraft

treaba e , ca si eu sunt cam incosistent si mai pierd aiurea , esl trecut am pierdut la un no-name zerg , pe niste greseli de micro banale , pentru ca nu eram full concentrat (1 click e deajuns sa gresesti si ti-au bubuit in banelingi o groaza de chestii -> joc pierdut =[ )
    si acuma in craftcup am pierdut la sugosu , un turc cu care am jucat vreo 400 de jocuri si pe care l-am invatat o groaza de strategii (ca sa ma pot antrena mai bine cu el .. ironic )

asa ca probabil ar trebui sa astept si eu sa am ceva rezultate mai serioase pana sa am pretentii , deocamdata vreau doar sa studiez piata

araknee's Avatar Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    araknee has disabled reputation

deathangel for president !
    SUP SON?

Cronos's Avatar Member
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Cronos is an unknown quantity at this point

Pai deathangel, eu nu sunt manager, dar pot sa iti propun o chestie ? Accepta si tu cea mai buna oferta momentan, una care nu te leaga de glie dar iti aduce profituri cat sa te mentii motivat, si apoi cu performantele o sa vina propuneri mai bune, si accepti atunci ce e bun. Mi se pare destul de logic
    Tot ce stiu e ca decat cu 0 lei in buzunar si nici o motivatie, mai bine o mica echipa care sa se astepte de la tine sa faci ceva, si tu sa incerci sa te ridici la asteptarile lor. Si apoi pe masura ce optii performante, sunt sigur ca o sa vina oferte mai bune.

Cezar's Avatar Member
    Tournaments Joined
    7
    Tournaments Won
    0
    Cezar is an unknown quantity at this point

Idei despre cand va fi urmatorul concurs? Pentru cei cu peste 700 puncte ma refer, 1000 sau ceva de genu .
    Fluttershy#275 - Click!

- Das Beste Oder Nichts.

Dante's Avatar Member
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Dante is an unknown quantity at this point

deathangel ia o oferta, bunicica sa fie sa nu mori de foame. Nu o sa ramai la aia 4ever. Aia sa iti faca publicitate. si cand or vedea clanuri/sponsori mai mari cat faci bani buni pentru aia pe bani putini or sa te ia la ei. Asa daca stai free nu o sa te mai bage nici draq in seama dupa un timp daca vad ca nu nu nu nu nu neah nam chef astept ceva mai bun si etc.

Arhaeus's Avatar Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Arhaeus is an unknown quantity at this point

Asteptam oferta de sponsorizare de la SteelSeries, pentru concursurile pentru cei peste 700 puncte in diamond si pentru concursurile pe echipe.

Gerila's Avatar Member
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Gerila is an unknown quantity at this point

Concursuri pe echipe! Good news is good

Deleted Account
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Blog Entries
    27

Quote Originally Posted by Cronos View Post
    Din cate stiu eu NightEnd(silviu ? ) a fost initial un no name care a fost descoperit de un site tot asa ca asta, cu o mica comunitate de WC3 players. Si dupa ce a castigat cateva concursuri locale, a fost promovat de comunitate, si fiecare a ajutat cum poate. Totul e pana ce dai de primul team, sau contract serios.

Off-topic: Dinasty, tu de ce ai SK tag ?
    Pentru ca am "lucrat" la sk-gaming?

Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Robert is an unknown quantity at this point

si ca ii place sa se laude ofc

Deleted Account
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Blog Entries
    27

Nu consider ca am motive sa ma laud.
    Desi, in perioada petrecuta la ei, am fost foarte activ si mi-am facut treaba pentru ca mi-a placut ce fac si am avut de invatat din ceea ce faceam, fara a avea vreun beneficiu material sau de orice fel din partea lor. Nici macar un "multumesc" nu au stiut sa zica sau macar un "la revedere" cand am plecat de la ei, ce pretentii sa mai am la un tricou al echipei sau produse hardware...
    Cand a inceput problema cu taica-miu prin spitale and stuff si am cerut un "leave of absense", au fost toti foarte "intelegatori" si cand am vrut sa ma intorc, le-am cerut parola de la sectiunea editoriala pentru a pune stirile cu lansarile de la sc2 ale ESL si PCG, si nici pana in ziua de azi nu mi-au raspuns la mesaje, nici macar ca sa imi zica "dute-n ma**".

Asa sunt oamenii, ce sa le faci. Ce daca sunt una din cele mai mari organizatii de gaming din lume, daca la baza au niste jigodii de oameni?
    Cu acestea fiind zise, ce motive de lauda as avea?
    Intradevar, nu oricine ajunge la o organizatie de gaming,chiar si ca editor de stiri, dar faptul ca am ajuns acolo, a fost datorita muncii mele, nu a altcuiva si cu toate astea, cu ce m-a ajutat in afara de clasicul castig de experienta in domeniu?

Daca vreo organizatie de orice fel mi-ar propune sa scriu iar, cu siguranta as accepta, dar daca nu vad un pic de intiativa din partea organizatiei, de orice fel, nu neaparat materiala, care sa imi dea inteles ca munca mea e apreciata, imi iau jucariile si plec fara a o lungi.

Asta e, sunt eu fraier poate pt ca am obsesia in a ma implica in diverse proiecte. Cand am fost ales admin la ESL la dota pe Romania, nici nu mi se terminase perioada de proba ca deja eram primul admin roman pe sectiunea dota care avea admin access pe sectiunea Europa (dupa mine imediat la cateva zile, i-au dat si lui Neo).Dupa ce i-am ajutat pe aia de pe sectiunea Europa la vreo 20 de nightcupuri si am stat ca prostu pana la 2-3 noaptea sa ii ajut, ei mi-au dat cu piciorul.
    Nu ma intelegeti gresit, baietii de la ESL RO (Roma,Neo,Kaylon,Ronyy etc) au fost si sunt in continuare baieti de nota 10, pe care ii apreciez foarte mult. Daca ar avea Romania mai multi oameni ca ei, acum am fi fost "Koreea Europei".

Sorry can am fost destul de offtopic, dar am vrut sa spun ce am pe suflet.

Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Robert is an unknown quantity at this point

Eu am glumit, din pacate asa ii cand faci munca voluntara...atata timp cat o faci e ok iar daca nu mai poti sa o faci gasesc ei pe altii, nu le pasa.