| -
Member
Concurenti Dawn of Destruction #3: DiarM (protoss) Shinigami (protoss) pSyOpusRO (zerg) MehMehQQ(protoss) gplayer (zerg) Panzer (terran)
KisSsian (protoss) Tom (terran) nemukud (protoss)
ScorpioCV (terran)
RobE (protoss)
Cronos (terran) Bodanel (zerg)
uNi (protoss)
Ghost (zerg) Seryen (zerg)
Rezerve:
UnforgiveN (zerg)
config (zerg)
Dynasty (protoss)
Coffy (protoss)
DaffyDuck (protoss)
Jucatorii cu bold au confirmat pana acuma.
Concursul incepe la ora 15:00 ora Romaniei in data de 21.08.2010 si va tine pana pe la ora 22:00. Cele 3 meciuri bonus care se desfasoara dupa finala se vor juca impotriva lui Spook.
GG tuturor!
Streamul: sc2ro Live Broadcasting
Atasez si bracketul: -
Junior Member
Sunt incepator pe acest forum si cred ca de somn nu am gasit unde trebuie sa confirm participarea. Daca e ok as dori sa o confirm prin acest post.
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.
Confirmare: UnforgiveN (zerg)
-
Member
La urmatorul nu mai am voie sa particip,nu?
-
Member
Nu! Am scapat de tine
-
Junior Member
confirm si eu , dak nu se prezinta careva call me , coffy_hunter id d mess sau skype
-
Junior Member
Replays si toate informatile legate de ultimul turneu le gasiti aici: www.sc2ro.ro
Editia a 4-a probabil sambata.
-
Junior Member
Cine mai vrea sa participe pentru turneul de Sambata: http://www.sc2ro.ro/2010/08/23/dawn-...n-4-inscrieri/
Mersi
-
Deleted Account
@PetShop: Nu te-am mai vazut online de cand ti-am dat add la friends. Stai pe invisible pe bnet? -
Junior Member
Turenul Dawn of Destruction #5 incepe maine la ora 15!
Mai multe info aici: http://www.sc2ro.ro/2010/09/03/dawn-...ambata-ora-15/ -
Member
Se mai pot face inscrieri? Si ce inseamna amatori? ce rank maxim?
-
Member
deocamdata nu pt ca deja s`a atins numarul maxim dar poti sa te inscrii la urmatorul pt ca se tine aproape in fiecare sambata.
rank maxim a fost pana sapt trecuta...600 in diamond parca dar acum e fara limita.oricum nu cred ca e nimeni cu peste 700pts
-
Member
Yeap, am sa ma inscriu next week. Da, sa fie fara limita pt ca altfel nimeni nu e incurajat sa se antreneze pe ladder si sa castige more and more points.
-
Junior Member
Apropo, ca sa fie clar. Daca trimiteti email pentru inscriere, nu inseamna 100% ca veti fi in turneu.
-
Member
DoD #6 începe sâmbată 18.09.2010 la ora 15:00, ora României.
16 players, până la 700 puncte maxim în diamond, din cei înscriși se aleg 16 jucători după performanțele în ladder și după participările anterioare la DoD.
Pentru înscrieri trimite-ți e-mail cu id-ul de b-net și rasa cu care jucați la adresa: concurs@sc2ro.ro, în care să specificați pentru DoD #6.
Vineri 17.09.2010 se va anunța bracketul.
-
Deleted Account
 Originally Posted by Arhaeus Initializez un concurs pentru "amatori" doar. Se va tine in fiecare duminica, in functie de posibilitati.
Vor fi 8 jucatori, best of 1 si finala best of 3, 1v1. Sambata 07.08.2010, 19:00 ora noastra.
Va fi transmis live pe: http://www.xfire.com/live_video/bigpettz/
Si comentat de PET & Zergul.
Premii: 3 meciuri contra lui decemvre si un poster personalizat 50cm/70cm cu o imagine din SC2 la alegere (pe carton superglossy 250g waterproof, fade resistance 200 ani la exterior).
Data viitoare va fi concurs de 16 si o sa il anunt din timp si aici pe forum. Attachment 317 Sper ca cei din brackets de acolo nu sunt "amatorii", nu de alta dar deja stiu cine va castiga iar din cei de acolo, toti joaca bine si sunt departe de a fi amatori.
PS: Vezi ca amatori sunt cei maxim gold league, nicidecum mid-low ranked diamond league.