| -
Member
Turneu "COME BACK FOR MORE!" NR. 1
Incerc sa organizez un turneu cu greii momentului din tara la SC2. Nu stiu cati o sa poata veni, dar incerc sa ii aduc pe: TegBird, NightEnd, decemvre, epure.
Daca cineva mai stie si altii care joaca la nivel pro sa posteze aici.
-
Deleted Account
-
Member
Daca ii stii pe Ultra si Spook, intreaba-i tu daca is de acord in principiu sa joace sambata-duminica. epure e 6 pe diamond si il stie pe TeGBird, cred ca joaca ok. Oricum acceptul lui il am.
-
Deleted Account
Ofc il stie pe bird.Se stiu de mult din cate stiu,chiar dinainte de mini-lanul organizat de esl romania si intel in baneasa. (acolo am fost toti, eu, bird,nightend,gerila,ultra,spook,zeratul,parca si angela) 
Nu am cum sa dau de spook si ultra decat printr-un prieten comun.
-
Junior Member
-
Member
Lasa tu observer, mai exerseaza si intri in concurs. Mai e pana sambata.
Normal ca pe net. O sa incerc sa obtin o sponsorizare din partea Iulius Mall Cluj si Intend pentru un concors in 27 la lansarea SC2. Sa vedem, nu promit nimic...
Deocamdata au confirmat: decemvre si epure.
Vorbesc in seara asta cu NightEnd sa vad ce zice. Daca zici ca se stiu toti o sa ii contacteze el pe ceilalti. Meciurile lui decemvre o sa le vedem oricum livestream, sa vedem ce putem face cu restul meciurilor... Facem mai multe conturi si unul din observeri o sa trimita live probabil.
Sk-Dynasty te bagi si tu deci?
-
Member
particip si eu daca nu este pe baza de invitatie
-
Junior Member
-
Deleted Account
 Originally Posted by Arhaeus Lasa tu observer, mai exerseaza si intri in concurs. Mai e pana sambata.
Normal ca pe net. O sa incerc sa obtin o sponsorizare din partea Iulius Mall Cluj si Intend pentru un concors in 27 la lansarea SC2. Sa vedem, nu promit nimic...
Deocamdata au confirmat: decemvre si epure.
Vorbesc in seara asta cu NightEnd sa vad ce zice. Daca zici ca se stiu toti o sa ii contacteze el pe ceilalti. Meciurile lui decemvre o sa le vedem oricum livestream, sa vedem ce putem face cu restul meciurilor... Facem mai multe conturi si unul din observeri o sa trimita live probabil.
Sk-Dynasty te bagi si tu deci? @Arhaeus: Eu stiu majoritatea strategiilor momentului insa nu ma pot compara cu nightend si restul. As prefera sa ma implic ca shoutcaster sau ceva in cadrul organizarii concursului.
Legat de hp100, yes, the nigga got skillz. -
Member
Perfect, daca poti comenta ar fi super. Cei care postam pe forumul CG am ajuns la concluzia ca xfire e cel mai ok livestream. Fa-ti un cont acolo si hai sa incercam sa transmitem cateva meciuri de proba (azi sau maine). Daca te bagi la comentat cu atat mai bine.
-
Deleted Account
Nu am folosit in viata mea platforma aia dar sunt dispus sa o incerc. Din ce am vazut, cam toti casterii de sc2 demni de mentionat, folosesc livestream.
-
Member
 Originally Posted by SK-Dynasty Nu am folosit in viata mea platforma aia dar sunt dispus sa o incerc. Din ce am vazut, cam toti casterii de sc2 demni de mentionat, folosesc livestream. Livestream au servere foarte foarte proaste, dar programul lor e de departe cel mai bun si cel mai usor de folosit. Cam toata lumea schimba pe uStream, dar ca sa folosesti ustream trebuie instalate o gramada de programe care mananca mult RAM, iar eu am doar 2GB. : (
-
Deleted Account
Ustream din ce am vazut aduce mult a WaaaghTV folosit ca streaming solution in warcraft 3. Eu unul chiar sunt multumit de livestream. Cand am facut diagnosticul benzii mele de pe PC-ul meu cel mai hardcore, imi permitea cam 1000 de useri la detalii ok.Acasa am 3 PC-uri si un laptop si mi-am setat routerul sa distribuie egal banda de net dar cu prioritate ridicata pe calculatorul pe care stau eu.
Tinand cont ca sunt deja familiarizat cu livestreamul, cred ca o sa il folosesc pe ala.
-
Member
acum o saptamana am primit un messaj in care un domn imi spunea ca vrea sa faca un concurs , ceranduii mai multe detalii am ajuns la concluzia ca e fara premii si ca e pt nus site ,dupa care i-am pus niste conditii daca vrea sa particip si anume, 1 sa fiu anuntat din timp in ce zi si la ce ora va avea loc concursul si 2 sa nu fiu nevoit sa astept adversarul si nici sa stau eu sa il caut , ah si inca ceva eu nu m ai particip la zotac de luni bune si nici nu o sa mai particip in viata mea chiar daca au premii de 100 e , deoarece sunt satul de admini incompeteni ca cei de la zotac . Eu mereu am fost si voi fi dispus sa particip la astfel de turnee de dragul publicului (atata timp cat nu isi bat joc de mine organizatorii) , doua exemple ar fi cand am participat la ESL kotH fara sa cer ceva sau sa fie vre un fel de premiu sau la gamextv cand am jucat impotriva prietenului gerila si de asemenea nu mi sa oferit nimik .
-
Deleted Account