| -
Administrator
-
Member
Question: După Runda asta mai rămânem 7, să înțeleg că unu din noi o să ajungă direct în semifinale?
-
Member
-
Member
Dynasty cred ca ajungi rezerva pana in finala Nobody reads my b!og !  -
Administrator
 Originally Posted by nudal Question: După Runda asta mai rămânem 7, să înțeleg că unu din noi o să ajungă direct în semifinale?
M-am gandit la asta si cred ca am sa apelez la Dynasty pentru runda urmatoare . Astfel reusim sa echilibram numarul concurentilor la 8 . De acolo ar trebui sa fie simplu . Pacat ca nu am putut avea un numar par de concurenti ( daca ar fi jucat toata lumea , era altceva ) .
-
Member
 Originally Posted by soulwise M-am gandit la asta si cred ca am sa apelez la Dynasty pentru runda urmatoare . Astfel reusim sa echilibram numarul concurentilor la 8 . De acolo ar trebui sa fie simplu . Pacat ca nu am putut avea un numar par de concurenti ( daca ar fi jucat toata lumea , era altceva ) . Exact lucrul asta ti-am scris pe pm, ca nu e normal sa fie asa ceva...cel putin asta nu inseamna sanse egale pentru toata lumea.
-
Junior Member
1. copyleft vs gerila
2. copyleft.184 2-1
3.copyleft vs gerila.rar -
Deleted Account
Va rog sa imi faceti o arhiva cu meciurile din ultima runda(cea bo3) si cele ce vor urma ca sa le pun pe canalul meu de youtube (Starcraft2Romania). -
Administrator
-
Member
Daca esti bun,treci si de dinasty.
Nu ar fi corect ca eu sa pic vs deathangel iar x sa treaca direct in runda urmatoare
-
Junior Member
cred ca cea mai ieftina solutie era sa nu ii descalifici pe amandoi.. nu ii cunosc pe nici unu din cei 2 descalificati asta ca sa nu se inteleaga ca iau partea cuiva dar cel care pana la urma s-a prezentat aici probabil trebuia sa aibe free win.. cam asa stiu eu ca se procedeaza pe la majoritatea concursurilor .. asta este doar parerea mea nu un sfat sau altceva..
-
Administrator
Ca sa raspund si sa inchid offtopic-ul .
1 . Dintre cei doi eliminati nici unul nu a postat macar un rand din momentul anuntarii bracket-urilor si pana la inchiderea lui la orele 24.00 . A postat unul dintre ei insa pe la ora 3.00 AM , dupa inchiderea etapei . Asta nu il califica in urmatoarea etapa , daca posta la 23.59 nu trebuia sa trecem prin aceasta discutie . NU este vorba decat de banuiala ca ambii ar fi asteptat pana al inchiderea etapei pentru un free pass mai departe .
2. Mi se pare mult mai normal sa ii elimin pe amandoi pentru ca nu pareau sa dea vreo importanta concursului si sa apelez la rezerva . Stiu cu siguranta , macar in cazul unuia dintre ei ca ar fi putut in tot acest timp sa joace un joc de SC2 , la fel cred si despre ce-l de al doilea . Nu a fost deloc o decizie usor de luat, crede-ma dar asa mi se pare ca ar fi mai corect .
3. Bun , acestea sunt ultimele explicatii . Nu din rautate sau nepasare , crede-ma ci mai mult din lipsa de timp . Inchidem offtopic-ul aici si trecem mai departe . Acesta nu este si nici nu va fi ultimul concurs organizat pe acest forum , acum stiti la ce va puteti astepta si puteti actiona ca atare . Nu cred ca am elaborat un concurs dificil sau nedrept si mai cred ca intotdeauna am incercat si am reusit sa fiu impartial dand cartile pe fata ori de cate ori este nevoie . Poate ca este dificil la inceput sa va obisnuiti cu mine , la fel cum si mie imi este dificil sa ma obisnuiesc cu un nou tip de comunitate de care imi face mare placere sa ma ocup , fie si numai prin aceste concursuri .
-
Deleted Account
@ Soulwise: E foarte fair and square ce ai zis tu. Totusi, de obicei in astfel de situatii, nu se descalifica ambii jucatori, se trage la sorti incat unu din ei sa avanseze. Cel putin la competitiile ESL, sistemul avanseaza automat unul din jucatori. Intradevar, poate unii, stiind ca nu au sanse in fata adversarului, apeleaza la astfel de trageri la sorti ca sa avanseze.
Personal, sunt de acord cu descalificarea ambilor jucatori.
Explicatii de genul "m-am trezit tarziu" sau "am fost plecat si abia am ajuns" etc, facute dupa o etapa care a durat cateva zile, mi se par minciuni in toata regula.
Daca un jucator nu e suficient de responsabil incat sa fie prezent la timp la un meci pe care il putea disputa intr-un interval de cateva zile, el merita sa fie descalificat.
Daca erau zeci de competitii si la fiecare 30 de minute jucatorul in cauza avea meci intr-una din aceste competitii, sa zicem ca era de inteles. -
Administrator
Pe mine nu ma intereseaza ce se face de obicei , ma intereseaza ca totul sa fie cat mai corect posibil . END OFFTOPIC AICI !!! -
Member