Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    soulwise's Avatar Administrator
    Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0
    soulwise has disabled reputation

Default Concurs Starcraft2 , editia a doua , a treia etapa ( rezultate si comentarii )

Pentru castigatorii celei de-a treia etape rog sa postati aici urmatoarele :

1. Cu cine ati fost desemnati sa jucati ( echipa - x vs y )
    2. Nick-ul castigatorului si numarul de Bnet
    3. Atasament cu replay-ul pentru validarea rezultatului de catre unul dintre membrii staff-ului Pc Garage sau www.starcraftii.ro .

Lista cu oponentii ( sistem Bo3 ) o gasiti aici :http://www.starcraftii.ro/articole/1...etapa-bo3.html

Aveti timp sa jucati aceasta etapa pana marti 7 septembrie 2010 orele 24.00 . Daca meciurile se vor disputa mai devreme , trecem imadiat la urmatoarea etapa asa ca , daca doriti ca totul sa se desfasoare mai repede .. gogogo .

GL HF !!

Member
    Tournaments Joined
    7
    Tournaments Won
    0
    nudal is an unknown quantity at this point

Question: După Runda asta mai rămânem 7, să înțeleg că unu din noi o să ajungă direct în semifinale?

Seryen's Avatar Member
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    0
    Seryen is an unknown quantity at this point

SirNeo's Avatar Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Blog Entries
    1
    SirNeo is an unknown quantity at this point

Dynasty cred ca ajungi rezerva pana in finala
    Nobody reads my b!og !

Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0

Quote Originally Posted by nudal View Post
    Question: După Runda asta mai rămânem 7, să înțeleg că unu din noi o să ajungă direct în semifinale?

M-am gandit la asta si cred ca am sa apelez la Dynasty pentru runda urmatoare . Astfel reusim sa echilibram numarul concurentilor la 8 . De acolo ar trebui sa fie simplu . Pacat ca nu am putut avea un numar par de concurenti ( daca ar fi jucat toata lumea , era altceva ) .

Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Robert is an unknown quantity at this point

Quote Originally Posted by soulwise View Post
    M-am gandit la asta si cred ca am sa apelez la Dynasty pentru runda urmatoare . Astfel reusim sa echilibram numarul concurentilor la 8 . De acolo ar trebui sa fie simplu . Pacat ca nu am putut avea un numar par de concurenti ( daca ar fi jucat toata lumea , era altceva ) .
    Exact lucrul asta ti-am scris pe pm, ca nu e normal sa fie asa ceva...cel putin asta nu inseamna sanse egale pentru toata lumea.

Junior Member
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    copyleft is an unknown quantity at this point

1. copyleft vs gerila
    2. copyleft.184 2-1
    3.copyleft vs gerila.rar

Deleted Account
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Blog Entries
    27
    Dynasty is an unknown quantity at this point

Va rog sa imi faceti o arhiva cu meciurile din ultima runda(cea bo3) si cele ce vor urma ca sa le pun pe canalul meu de youtube (Starcraft2Romania).

Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0

Quote Originally Posted by Robert View Post
    Exact lucrul asta ti-am scris pe pm, ca nu e normal sa fie asa ceva...cel putin asta nu inseamna sanse egale pentru toata lumea.
    Atunci defineste-mi te rog normalitatea din punctul tau de vedere si ajuta-ma sa iau decizia care ti se pare tie cea mai dreapta . Daca a apela la o rezerva ( buna sau rea nu discut ) nu este normal , spune0mi tu te rog cum ar trebui sa procedez ? Daca unul dintre cei care au ajuns pana acum aici sunt intr-adevar atat de buni au cred ca nu isi vor pune problema lui Dynasty ci ce tactici au de disputat in finala .
    Mi se pare , sincer , mai gresit ca de aici incolo sa oferim tichete free catre urmatoarele etape unuia sau altuia . Prefer sa apelez la rezerva care a fost anuntata in c adin prima etapa . Avem astfel un numar par ( 8 jucatori ) care sper eu va fi stabil pana la sfarsitul concursului .
    Stai linistit , nici mie nu imi convine foarte mult insa pune-te in papucii mei , tu ce ai face ? Nu ai prefera ajutorul unei rezerve ? Poate data viitoare vei fi chiar tu .

@ Dynasty

Se rezolva , asteapta numai sa se termine etapa si facem si arhive .

Seryen's Avatar Member
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    0
    Seryen is an unknown quantity at this point

Daca esti bun,treci si de dinasty.
    Nu ar fi corect ca eu sa pic vs deathangel iar x sa treaca direct in runda urmatoare

Maximus's Avatar Junior Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Maximus is an unknown quantity at this point

cred ca cea mai ieftina solutie era sa nu ii descalifici pe amandoi.. nu ii cunosc pe nici unu din cei 2 descalificati asta ca sa nu se inteleaga ca iau partea cuiva dar cel care pana la urma s-a prezentat aici probabil trebuia sa aibe free win.. cam asa stiu eu ca se procedeaza pe la majoritatea concursurilor .. asta este doar parerea mea nu un sfat sau altceva..
    #sc2.ro @ quakenet.org
    http://sc2.autostorm.ro/

Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0

Ca sa raspund si sa inchid offtopic-ul .
    1 . Dintre cei doi eliminati nici unul nu a postat macar un rand din momentul anuntarii bracket-urilor si pana la inchiderea lui la orele 24.00 . A postat unul dintre ei insa pe la ora 3.00 AM , dupa inchiderea etapei . Asta nu il califica in urmatoarea etapa , daca posta la 23.59 nu trebuia sa trecem prin aceasta discutie . NU este vorba decat de banuiala ca ambii ar fi asteptat pana al inchiderea etapei pentru un free pass mai departe .

2. Mi se pare mult mai normal sa ii elimin pe amandoi pentru ca nu pareau sa dea vreo importanta concursului si sa apelez la rezerva . Stiu cu siguranta , macar in cazul unuia dintre ei ca ar fi putut in tot acest timp sa joace un joc de SC2 , la fel cred si despre ce-l de al doilea . Nu a fost deloc o decizie usor de luat, crede-ma dar asa mi se pare ca ar fi mai corect .

3. Bun , acestea sunt ultimele explicatii . Nu din rautate sau nepasare , crede-ma ci mai mult din lipsa de timp . Inchidem offtopic-ul aici si trecem mai departe . Acesta nu este si nici nu va fi ultimul concurs organizat pe acest forum , acum stiti la ce va puteti astepta si puteti actiona ca atare . Nu cred ca am elaborat un concurs dificil sau nedrept si mai cred ca intotdeauna am incercat si am reusit sa fiu impartial dand cartile pe fata ori de cate ori este nevoie . Poate ca este dificil la inceput sa va obisnuiti cu mine , la fel cum si mie imi este dificil sa ma obisnuiesc cu un nou tip de comunitate de care imi face mare placere sa ma ocup , fie si numai prin aceste concursuri .

Deleted Account
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Blog Entries
    27
    Dynasty is an unknown quantity at this point

@ Soulwise: E foarte fair and square ce ai zis tu. Totusi, de obicei in astfel de situatii, nu se descalifica ambii jucatori, se trage la sorti incat unu din ei sa avanseze. Cel putin la competitiile ESL, sistemul avanseaza automat unul din jucatori. Intradevar, poate unii, stiind ca nu au sanse in fata adversarului, apeleaza la astfel de trageri la sorti ca sa avanseze.
    Personal, sunt de acord cu descalificarea ambilor jucatori.
    Explicatii de genul "m-am trezit tarziu" sau "am fost plecat si abia am ajuns" etc, facute dupa o etapa care a durat cateva zile, mi se par minciuni in toata regula.
    Daca un jucator nu e suficient de responsabil incat sa fie prezent la timp la un meci pe care il putea disputa intr-un interval de cateva zile, el merita sa fie descalificat.
    Daca erau zeci de competitii si la fiecare 30 de minute jucatorul in cauza avea meci intr-una din aceste competitii, sa zicem ca era de inteles.

Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0

Pe mine nu ma intereseaza ce se face de obicei , ma intereseaza ca totul sa fie cat mai corect posibil .
    END OFFTOPIC AICI !!!

Member
    Tournaments Joined
    7
    Tournaments Won
    1
    Spook is an unknown quantity at this point

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast