Closed Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 34 of 34
    Member
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Manimal_pro is an unknown quantity at this point

seryen tine cont ca astea sunt turnee de "amatori" nu toata lumea are timp sa se joace 5-6 ore starcraft non stop

Seryen's Avatar Member
    Tournaments Joined
    6
    Tournaments Won
    0
    Seryen is an unknown quantity at this point

Quote Originally Posted by Manimal_pro View Post
    seryen tine cont ca astea sunt turnee de "amatori" nu toata lumea are timp sa se joace 5-6 ore starcraft non stop
    nu,dar isi schimba planurile din timpu sapt de 2-3 ori sa treaca de primele runde
    inafara de sambata stai linistit ca nici eu nu am timp...am in jur de 110 meciuri de 1v1 iar unii din cei inscrisi au 300 deci nu cred ca vorbesc doar pt ca am eu timp si voi nu aveti

ah si btw,era doar o propunere,nu`mi sariti in cap.mi`am exprimat punctul de vedere si am spus ca nu o sa mai particip la altele daca o sa fie tot asa.cum a fost si cu esl`ul...38 grade afara,mergeam la strand sau la bere dar la ora 7 fix trebuia sa fiu acasa sa joc urmatoarea runda...dupa 4 runde,m`am prezentat sa nu se spuna ca sunt nesimtit si am lasat omu sa castige

Coffy's Avatar Junior Member
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Coffy is an unknown quantity at this point

MariusC nu am dat d el i`am dat msj peste msj nimik.. nush ce putem face ? jucam azi unu rpd cum facem ? eu am stat on mereu tot timpul dar nu ma gasit stia si id-ul meu coffy.666 e scris mare nimik.. vreau sa joc cu el nu vreau free win

soulwise's Avatar Administrator
    Tournaments Joined
    5
    Tournaments Won
    0
    soulwise has disabled reputation

Ok . inchidem aici etapa a doua . Sistemul pentru runda 3 este Bo3 ca sa facem totul mai interesant si sa dam mai multe sanse de castig fiecarui concurent in parte . ca sa raspund celor care si-au ocupat opiniile pe aici .
    Tinand cont ca si eu fac parte din "clasa muncitoare " inteleg faptul ca cei de varsa mea 28-30 de ani (chiar si peste ) au un serviciu , o familie de care trebuie sa se ocupe . Din pacate sau din fericire de abea dupa aceea vine la rand Starcraft-ul si pasiunea pentru el , de aceea desi ar fi fost ok ca sa dam numai o zi pentru disputarea unei runde nu se poate implementa aceasta idee . Am avea constant aceiasi concurenti .
    Ceea ce doresc eu si cred ca si voi ca si parte integranta a comunitatii www.starcraftii.ro este ca prin aceste concursuri sa atragem cat mai multi jucatori din toate colturile tarii ( de ce nu ? ) de toate varstele , asa ca am sa rog pe cei care au timp de Starcraft mai toata ziua ( sau noaptea ) sa-i inteleaga si pe cei care nu pot din motive obiective sau nu , sa joace la o ora si data prestabilita .
    Bun , closed si revin cu lista de Bo3 .

@ Coffy , nici tu si nici MariusC nu ati dat pe acest thread in ultimele zile ca sa va plangeti de neprezentarea oponentului . Scuza-ma dar mie mi se pare .. intr-un fel . Asa ca , cu scuzele de rigoare , conform regulamentului sunteti descalificati amandoi pentru neprezentare . Mai mult noroc si mai multa atentia la viitoarele concursuri .