| -
Junior Member
 Originally Posted by SK-Dynasty Nu ai gasit si tu un nickname mai ok?  Ba da, da' era luat.
-
Junior Member
-
Junior Member
ma inscriu in concurs
dar raspunde-ti si mie la 2 intrebari :
1: e pe 27 adica marti seara incepand cu 7 seara??
2: nu vreau sa fiu luat la misto dar nu am avut timp sa citesc prea multe ca ma grabeam-scuze- dar ce premii sunt (oricum vreau sa vin)
cat va tine treaba asta : toata noaptea sau cum??
in fine sper sa imi raspundeti
ms
-
-
Super Moderator
Unii vin pentru premii, altii pentru ca iubesc jocul, altii pentru atmosfera (care garantat va face invidiosi pe cei care vor ramane acasa - aviz decemvre care va participa la marea lansare de la cluj sustinuta de, ati ghicit, nimeni!)
Noi oricum vom fi primitori si ne vom distra pe cinste!
Last edited by Underdawg; 22.07.2010 at 21:59.
-
Senior Member
Sunteți răutăcioși. Orice premiu e binevenit, cine are pretenții să primească un Alienware daca se califică în RO8 să renunțe la idee. decemvre părea băiat serios dar subit dorește premii consistente, organizare în mall-uri și sute/mii de participanți/gură cască. Dacă reușește el să realizeze așa ceva în Cluj, tot respectul. Underdawg se poate veni pe post de privitor/susținător/whatever ? Adică sunt numai 2 opțiuni: fie ești prezent și automat participi la concurs fie stai acasă ? Aș dori să vin dar să nu particip la concurs, se poate ?
Live in your world, get pwned in mine! -
Junior Member
Ma inscriu in concurs! Ready for duty ;-)
-
Member
Premiile sunt mai mult decât ok, singura problemă este modul în care este organizat, dar nu mă plâng, vin mai mult de fun și pentru comunitate. Asta dacă voi fi printre cei 16 norocoși.
Situația seamănă cu aia din Willy Wonka and the Chocolate Factory numai că noi vom avea șansa să intrăm în sediul PC GARAGE și nu avem niciun fel de golden ticket.
-
Deleted Account
 Originally Posted by nudal Premiile sunt mai mult decât ok, singura problemă este modul în care este organizat, dar nu mă plâng, vin mai mult de fun și pentru comunitate. Asta dacă voi fi printre cei 16 norocoși.
Situația seamănă cu aia din Willy Wonka and the Chocolate Factory numai că noi vom avea șansa să intrăm în sediul PC GARAGE și nu avem niciun fel de golden ticket. Tinand cont ca PCGarage e singurul care face o astfel de lansare (Tin sa precizez ca ma asteptam la un astfel de eveniment si din partea ESL Romania care au facut zeci de lansari de jocuri pana acum), eu sunt multumit de eforturile celor de la PCGarage. As fi nesimtit sa stramb din nas la asa ceva, tinand cont ca in Romania nu prea au mai fost evenimente de genul asta.
Partea de organizare mi se pare ok, sa fie totul random si sa ia parte pe de o parte jucatori pro cat si jucatori mai slabi, pentru ca astfel fiecare om are sansa sa ia parte si sa se distreze. Daca era un eveniment invitational, ar fi venit aceeasi 15-20 de oameni care se invart de ani de zile in jurul scenei de starcraft romaneasca.
Pe scurt, conceptul pe care e bazata organizarea, mi se pare cel mai potrivit. 
Ar fi fain ca dupa eveniment, sa se faca si un tour al magazinului PCGarage, ca un fel de ziua portilor deschise -
Junior Member
-
Super Moderator
Oricum ar fi fost modalitatea de desfasurare tot apareau discutii, daca faceam 1vs1 erau mai putini inscrisi (8), acelasi lucru daca faceam 2vs2 cu echipele prestabilite (8 echipe) + ca putea fi mult mai dezechilibrat. Sigur ca se poate veni si fara sa participi la concurs, doar nu facem lansarea doar pentru concurenti?
-
Super Moderator
 Originally Posted by SK-Dynasty Tinand cont ca PCGarage e singurul care face o astfel de lansare (Tin sa precizez ca ma asteptam la un astfel de eveniment si din partea ESL Romania care au facut zeci de lansari de jocuri pana acum), eu sunt multumit de eforturile celor de la PCGarage. As fi nesimtit sa stramb din nas la asa ceva, tinand cont ca in Romania nu prea au mai fost evenimente de genul asta.
Partea de organizare mi se pare ok, sa fie totul random si sa ia parte pe de o parte jucatori pro cat si jucatori mai slabi, pentru ca astfel fiecare om are sansa sa ia parte si sa se distreze. Daca era un eveniment invitational, ar fi venit aceeasi 15-20 de oameni care se invart de ani de zile in jurul scenei de starcraft romaneasca.
Pe scurt, conceptul pe care e bazata organizarea, mi se pare cel mai potrivit. 
Ar fi fain ca dupa eveniment, sa se faca si un tour al magazinului PCGarage, ca un fel de ziua portilor deschise  Efortul este impartit cu prietenii de la GIGABYTE, care ne-au ajutat mult la acest eveniment.
Last edited by Underdawg; 23.07.2010 at 10:26.
-
-
Member
-
Deleted Account
 Originally Posted by Ciobi Sper ca s a inteles ca ma inscriu la concurs  . Da, un tur ar fi ok numai ca lansarea nu se face in cladirea PcGarage.
Ar trebui cei de la PCgarage sa dea cate un tricou de-al lor tuturor participantilor la concurs. E doar o idee. Cladirea unde are loc lansarea, din ce am inteles eu, e foarte aproape de sediul PCG si teoretic nu ar fi o problema un astfel de tour si ar fi chiar o reclama buna la magazinul pcg 
@Underdawg : Sa speram ca acest eveniment nu va fi singurul si cine stie, daca o sa mearga bine vanzarile, atat pcg cat si gigabyte sa sponsorizeze diverse cupe dedicate jucatorilor romani cu premii.Aceste premii pot fi si chestii simple gen vouchere, un mouse, o casca, chestii de genul asta.