User: Hypercube
Infraction: Insulta sau atac la persoana

Administrative Note:
Am zis ceva.

Message to User:
Original Post:
@DeathAngel: Vrajelile de care zici tu se aplica la poate nici 1% din totalul jucatorilor... sunt cativa ( foarte putini jucatori de top ) care fac bani Ok jucand ( totusi, chiar si din acestia, foarte multi fac mai putin decat - sau egal - face un om cu studii superioare intr-un domeniu decent cu 3-4 ani experienta - diferenta mare e ca acel omulet cu un job calumea are sanse mari s-o duca foarte bine toata viata... baietii astia care "au ajuns mari magnati jucand" - asa cum zici tu - o sa faca cateva mii timp de 2-3 ani daca au MARE, MARE noroc, dupa care dispar de pe scena si a 2-a zi ii vezi stand cu CV-ul la McDonalds - evident, exista exceptii, 1 la 1.000.000, dar mai trezeste-te un pic la realitate... dumele alea de 2 bani cu "masini / case / conturi pline" sa le tii pentru amicii tai nestiutori - sau mai bine, nu generaliza ca si cum fiecare jucator de top ar fi milionar in Euro ).

Ia spune, cate Ferrari si Lamborghini ai in fiecare viloc pe care-l detii? Poate ai vreo 2-3 vile libere chiar si aici in Elvetia, ca oricum am nevoie de cel putin una de craciun pana de dupa revelion... Grubby, Kas, White-Ra, HuK, IdrA, etc. cate vile, apartament si masini zici ca au? Sen cate yacht-uri are? Presupun ca daca te enervezi un pic si strangi din fund atunci ii dai fum si lui Boxer la numarul de masini de lux din garaj, nu? ( ca nah, BoxeR este cunoscut ca fiind cel mai bine platit jucator... el fiind 1 din cati?! )

Mergi cu Dumnezeu... M-am distrat suficient...