• Stiri RSS Feed

  by
  NOC
  Published on 05.09.2012 09:49  Number of Views: 904 


  Blizzard a anuntat deschiderea testarii beta a StarCraft II: Heart of the Swarm. Deocamdata au fost trimise invitatii unor gameri alesi de ei, dar in curand il vor deschide si altora. Pentru asta trebuie sa va inscrieti pe lista de asteptare in profilul battle.net. Alegerea se face pe baza activitatii recente din StarCraft II si, citam, a unui dram de noroc.

  Conform anuntului, beta testerii nu sunt supusi nici unei clauze de confidentialitate, asa ca foarte curand vor aparea primele stream-uri live sau pe YouTube.

  Anuntul integral il puteti citi aici.
  by Published on 31.08.2012 13:00
  atasamente/articole/2053-test_w700_h247.jpeg  Cu o mică, mare întârziere am observat că cei de la DreamHack au postat trailer-ul oficial pentru ...
  by Published on 28.06.2012 09:19
  atasamente/articole/2051-tvingstarleague.jpg


  OnGameNet au anunţat grupele din turneul de calificări pentru primul OSL Starcraft 2. Această calificare
  ...
  by Published on 27.06.2012 10:27


  Acest concurs va avea loc în Helsinki, Finlanda și vor participa 32 de jucători. Acest turneu va dura trei zile și va începe pe 2 August și se va termina pe 4 August. Cel ce va lua locul întâi, va pleca acasă cu 13 mii de dolari.


  Nu sunt foarte multe detalii disponibile despre acest turneu în afară de line-up celor şase casteri, două stream-uri HD și player pool-ul de 32 de locuri. O parte din sloturi o să fie folosite ca invitații și distribuite jucătorilor de mare "rang" si cu rezultate excepționale care desigur vor cere invitație în timp ce restul o să fie distribuite celor mai buni participanți din cele două calificări.


  Cei 32 de participanți vor trece prin trei stagii adică o să fie două faze de grupe folosind formatul GSL și un playoff bracket al celor mai buni 8 jucători. Toate meciurile o să fie BO5 (best out of 5) și sincer cred că acei castei o să aibă parte de o mini tortură la acest eveniment.


  Sursa: http://gosugamers.net/starcraft2/new...sus-rog-summer
  Facebook: https://www.facebook.com/notes/starc...53937141297488
  by Published on 12.04.2012 11:11
  Silviu Lazar a.k.a. NightEnd va pleca în curând în Coreea de Sud pentru a se alătura coechipierilor sai Fnatic. Va sta în Coreea circa două luni pentru a se pregăti militărește pentru DreamHack Summer.

  După ce a avut un succes mare în turnee mici și săptămânale, Silviu a dat marea lovitură la DreamHack Winter 2011 unde a învins jucători ca Mana, Kas și Sase ca apoi să ajungă în top patru câștigând astfel și aplauzele audienţei. Următorul Dreamhack o să fie în Iunie 2012 iar Silviu va zbura spre Coreea de Sud pentru a se antrena serios la casa celor de la Fnatic.

  Eu unul îi urez succes și îmi doresc și îi țin pumnii să obțină un rezultat bun la DreamHack Summer.

  Sursa: http://gosugamers.net/starcraft2/new...htend-to-korea
  Facebook: https://www.facebook.com/note.php?no...03103416380861
  by Published on 09.04.2012 16:24


  Blizzard a anunțat Battle.net World Championship ce va avea loc anul acesta și va conține peste 30 de tournee de Starcraft 2 ce vor fi ținute de Blizzard și alți organizatori.

  Acest set de peste 30 de tournee ce vor fi cunoscute sub denumirea de seria campionatelor mondiale de Starcraft 2 iar ele vor fi hostate de Blizzard pentru a "identifica" adevăratul campion mondial. Jucătorii vor intra într-o competiție națională iar cei mai buni vor ajunge să-şi reprezinte ţara.

  Quote Originally Posted by Blizzard
  "The National Championships are designed to allow local heroes to rise to the top and be recognized in their country," Blizzard announced on their site. "The top finishers at each National Championship will earn spots at their continental Finals events, which will be an all-out brawl between neighboring countries to decide who will represent their continent at the Battle.net World Championship."  După cum vedeți în poza de mai sus structura este relativ simplă, competiția începe cu o serie de calificări apoi un turneu național și abia după se trece la turneul mondial. Cei de la Blizzard au anunțat eliminat câteva întrebări pe care le-am putea avea în acel FAQ unde îl veți putea accesa în link-ul de mai jos. Ca o scurtă introducere, naționalitatea va fi definită după cetățenie iar fiecare turneu va fi pe stilul double elimination BO3.

  Sursa: http://us.battle.net/sc2/en/blog/479...-4_4_2012#blog
  Facebook: https://www.facebook.com/note.php?no...01234439901092

  Page 1 of 15 12311 ... LastLast
 • StarCraft II Shop