• Review-uri RSS Feed

  by Published on 27.12.2010 13:11
  Article Preview
  Starcraft 2 - Wings of Liberty, cel mai aşteptat joc de strategie, a fost lansat marţi, 27 iulie, ...
  by Published on 25.06.2010 07:53

  In mica serie de articole/ traduceri ce urmeaza am sa incerc sa expun povestea din spatele Starcraft 2 traducand si adaptand ...
  by
  NOC
  Published on 17.06.2010 13:50  Number of Views: 2336 
  Article Preview

  Sunt sigur ca sunt printre voi cateva exemplare ale epocii de aur a gaming-ului de pe la noi. Atunci cand nu toata lumea dispunea de un PC si cu totii ne strangeam de voie, de nevoie, la un joc in retea. Imi aduc aminte cu placere cum, prin '98 - '99, unul dintre cele mai bine cotate jocuri ale momentului era StarCraft si imi aduc aminte cum petreceam noptile jucandu-l singur ori cu amicii. Ce mai strategii de atac puneam la cale, cum ne grabeam sa chemam legendarele "baleniere" in apararea bazei - eu jucam cu protosii - atunci cand vreun Zerg ori Terran se grabea sa ma atace cu toate fortele.

  Multe dintre cele mai mari placeri in domeniul gaming-ului mi-au fost provocate de acest joc insa timpul si apoi trecerea la alte si alte titluri ale genului (Tiberian Sun, Red Alert 1, 2, 3) l-au lasat prafuit undeva in coltul cufarului cu amintiri.

  Nu mica mi-a fost surpriza cand, cu aproximativ un an in urma, am aflat ca jocul adolescentei mele (pe langa Quake 2 si 3) va avea o urmare. Stiu, probabil ca am aflat mult mai tarziu decat unii dintre voi, dar va asigur ca mi-am adus aminte cu placere de momentele de acum 10-11 ani. Ce vremuri, ce batalii, ce povestiri si apoi ce amintiri. Nu traiam pentru joc si nici nu m-am invrednicit sa particip atunci la concursurile ce se organizau, dar sa zicem ca eram destul de bun incat sa ma incumet la un joc cu oricine m-ar fi provocat.
  ...

 • StarCraft II Shop